"Jeg har valgt Stay Living som min samarbejdspartner og leverandør af køkkener og badeværelser, da de har et helt unikt produkt som jeg ikke finder andre steder. "

M2W Brian Munk Andersen Adm. Direktør

 

Stay Living - SÆTTER PRIKKEN OVER LIVET

 

Kære kunde

Vi er et design firma der designer og sælger køkken, bad, garderobe og boliginteriør.

For os er et nyt køkken eller bad en ny udfordring og en spændende proces.

Stay Living har et ønske – og en drøm – om at bryde med branchens traditioner, normer og vaner. Vi vil gerne sælge køkkener, hvor gryderne bliver brugt! – Hvor der er gjort plads til, at alle kan arbejde og være med. Hvor de individuelle ønsker kommer til udtryk i valg af indretning, og hvor vores kunder kan mærke, at vi har gjort os umage for at udarbejde den helt rigtige løsning til dem.

Et køkkenkøb eller badkøb er en spændende og legende proces, som skal resultere i et mesterværk, der er skabt i fællesskab mellem Stay Living og kunden. Derfor arbejder vi ud fra et internationalt funderet grundlag med mange forskellige kompetencer i spil.  Det giver uanede muligheder for at finde det helt rigtige individuelle køkken eller bad.

Overlad trygt hele processen til os. Vi har allieret os med dygtige snedkere, producenter og designere. Vi tager hånd om hele processen fra start til slut. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det færdige kunstværk.

Vi designer køkken og bad af højeste kvalitet og nyeste design og funktionalitet. Produktionen foregår på en tysk fabrik som har eksisteret siden 1923 og har siden starten af 50erne specialiseret sig i produktion af køkkener af højeste kvalitet. Køkken programmet er stort og bredt og design og funktionalitetsmæssig foran de fleste.

Vi har fravalgt unødvendige omkostninger som f.eks. store lejemål og showrooms, høje markedføringsomkostninger osv. alt sammen for at kunne tilbyde dig køkkener og badeværelser af højeste kvalitet og flotteste design til meget fornuftige penge.

Hvad enten du er til moderne, tidsløs, minimaltisk, trendy, urban, romantisk eller nostalgisk sætter Stay Living prikken over livet.

Med venlig hilsen

Anja Jørgensen
Indehaver